Et smykke i rommet

Vi har mange vakre ovner på Breie og ofte tenker jeg på dem som rommets smykke. I samarbeid med Valdres Folkemuseum inviterer vi til kurs i istandsetting av gamle ovner slik at flere av oss kan få kunnskap om hvordan vi kan ta vare på disse smykkene. Vi er så heldige å ha med oss Anders Sundvoll som instruktør og Ola H. Fjellheim som foredragsholder. Bondinen forteller om gården, fredningsprosessen og veien videre. Kurset holdes på Breie 18. og 19. mars 2017 og varer til sammen 14 timer. Prisen er foreløpig ikke fastsatt, men hold av datoen hvis du er interessert!

Valdresmusea har forøvrig ei interessant og innholdrik kursrekke i bygningsvern i 2017. Ta kontakt med Odd.Arne.Rudi@valdres.museum.no for påmelding og mer informasjon.

 

Please reload

Aktuelle innlegg

Hva kan egentlig mask brukes til?

1/6
Please reload

Nyeste innlegg

Please reload