Velkommen til vinterkafé

 

LIker du å gå på ski? Så bra!

 

Synes du det er ekstra fint å ha et hyggelig turmål med varm drikke og god mat? Da er du hjertelig velkommen til vinterkafé på Breie lørdag 27. og søndag 28. februar mellom 12.00 og 15.00!

 

Om vinteren er det nemlig fint å gå på ski til gårdskafeen vår fra både Tonsåsen, Fjellsbygda og Danebu. Du kan også starte på Breie og gå en barnevennlig tur med lite stigning til Kippesjøen. Vil du få vinterpulsen helt opp kan du gå runden om Os, Øyangen og Samelstadtjedne eller ta turen til Bjørgovarden eller Danebu. Kartet over vinterturer rundt Breie kan være kjekt å skrive ut, og oppdatert løypeinformasjon finner du på skisporet.no.

Velkommen!

 

Please reload

Aktuelle innlegg

Hva kan egentlig mask brukes til?

1/6
Please reload

Nyeste innlegg

Please reload