• Inger Toril Holte Breien

Wild design lørdag 20. august

Bondinen er inspirert av kurset i Permakultur og har lyst til å involvere flere i planleggingen av en bærekraftig utvikling på Breie. Vi inviterer derfor DEG til ei økt med Wild design lørdag 20. august.

Wild design er en kreativ metode som ikke krever noen forkunnskaper eller forberedelser fra din side. Det eneste vi forventer er at du møter med nysgjerrighet og et åpent sinn. Det er helt gratis å delta så her er det førstemann til mølla.

Konsentrasjon, kreativitet og Wild design i Kosters trädgård. Foto: Ida Walle Thorsen

Vi starter klokka ti med en liten introduksjon om permakultur, og vil forsøke å sette det i sammenheng med historie og framtid på Breie. Så får dere vite litt om metoden før dere deles inn i grupper for videre arbeid. Etter vi har spist lunsj skal gruppene presentere det de har kommet fram til. Vi avslutter med kaffe og en kakebit klokka to.

Du kan melde deg på via påmeldingsskjemaet eller på telefon 97640057. Påmeldingsfrist fredag 12.august.

33 views0 comments

Recent Posts

See All