• Inger Toril Holte Breien

Vinterkafé på Breie

LIker du å gå på ski? Så bra!

Synes du det er ekstra fint å ha et hyggelig turmål med varm drikke og god mat? Da er du hjertelig velkommen til vinterkafé! Om vinteren er det nemlig fint å gå på ski til Breie fra både Tonsåsen, Fjellsbygda eller Danebu. Du kan også starte på Breie og gå en barnevennlig tur med lite stigning til Kippesjøen. Vil du få pulsen helt opp kan du gå runden om Os, Øyangen og Samelstadtjedne eller ta turen til Bjørgovarden eller Danebu.

Vi krysser fingrene for at vi får en vinter med flott skiføre, og har åpent mellom 12.00 og 15.00 følgende lørdager og søndager i februar; lørdag 7. og søndag 8., lørdag 14. og søndag 15., lørdag 21. og søndag 22. og lørdag 28. februar og søndag 1. mars.

Skilt og kart vil være på plass innen februar slik at du enkelt skal finne fram. Oppdatert løypeinformasjon finner du på skisporet.no.

Vintersol på Breie
13 views0 comments

Recent Posts

See All