• Inger Toril Holte Breien

Julegavetips fra minibutikken

Hos oss står feiesettet fremme hele tiden, og da vil vi gjerne at det skal være fint å se på. De håndlagede børstene og kostene fra Iris hantverk er bundet på tradisjonelt vis i naturmaterialer og er virkelig en fryd for øyet. At de er bundet av blinde og svaksynte gir også produktene en ekstra verdi. Vi har også teppebankere, skobørster, grønnsaksbørste og toalettkost som kan passe fint inn både hjemme og på hytta.

Vil du ha med litt av fjellet inn i stua? Eller kjenner du en fjellelsker som kunne tenke seg det? Da er kanskje de tøffe steinputene til INA Norway en gave som kan glede. De er laget i et begrenset opplag og vi har fortsatt noen få igjen i minibutikken vår.

Får du tørr hud nå som det har blitt kaldere i været? Eller synes du det er vanskelig å bli kvitt hvitløkslukt, maling eller oljesøl fra hendene? Bondinen har laget et ny porsjon med hjemmelaget såpe til førjulskafeen. Den er tilsatt kaffegrut som fungerer som naturlig skrubb og luktfjerner. Såpen er i tillegg rik på oljer og gjør huden myk og fuktig i stedet for å tørke den ut slik de fleste andre såper gjør. Såpen er også en fin julegave til den som liker å lage mat, male eller mekke trakor.

De vakre saueskinnene av gammelnorsk spælsau er også en flott gave til noen du vil vise litt ekstra kjærlighet og omtanke. Vi har bare to igjen akkurat nå, men bondinen håper å få inn flere skinn før jul. De er fra sauer som har levd sine liv i Etnedal og de har et fargespill du ikke finner i skinn fra andre saueraser.

9 views0 comments

Recent Posts

See All