• Inger Toril Holte Breien

På andre siden av linsa

Janne, som er den skapende kraften i Lun-Nylander, kom til meg en morgen under høstkafeen og sa "Du, jeg har en idé. Den involverer deg! Hvis du har lyst da... Men jeg kan ikke si det nå for nå må du konsentrere deg om gjestene og serveringen."

Gjett om jeg ble nysgjerrig!

Janne har en flott kolleksjon med lune og herlige strikkeplagg som hun har hatt med flere ganger når vi har hatt kafé på Breie. Etter stengetid fikk jeg endelig vite hva hun hadde tenkt: bruke Breie som ramme og samarbeide om å få tatt bilder som vi kan ha glede av begge to. Og hun hadde allerede spurt Ingjerd Thon Hagaset om hun kunne tenke seg å være vår fotograf.

Det var veldig lett å si JA!

Bondinen planla rammene, Janne innholdet og stylingen og Ingjerd fanget det hele med kamera på en flott måte!

Disse bildene er virkelig beviset på at 1+1+1 =111

Bondinen på Breie gard med strikkeplagg fra Lun-nylander. Foto: Ingjerd Thon Hagaseth
0 views0 comments

Recent Posts

See All