• Inger Toril Holte Breien

Som hånd i hanske - eller var det selbuvott?

Oppvaskbenken og overskapene fant jeg etter flere kvelder med iherdig søking på nettet. Benken hadde perfekte mål, to opvaskkummer og avrenningsflate på begge sider. Bokstavlig talt en våt drøm for ei som har vært på møte med mattilsynet. Nå er den vasket, malt og installert med moderne blandebatteri og industrioppvaskmaskin. Og den passet som hånd i hanske til kafeen vår!

Jeg har malt benken med hvit linoljemaling, fjernet tapet på skapdørene og malt frontene med svart tavlemaling. Med enkle midler har jeg altså forvandlet en sliten kjøkkeninnredning til en praktisk stemningsskaper. Jeg må også fortelle at jeg har fått utrolig god hjelp til både henting og vask av mamma og pappa (som er fra Selbu). Tusen, tusen takk!

3 views0 comments

Recent Posts

See All