• Inger Toril Holte Breien

Åpen høstkafé!

Det er et dansk ordtak som sier at den som sover om høsten skal sulte om vinteren. For bondinen bringer høsten med seg en god uro. Jeg tror det er fordi jeg har vokst opp med bærturer og en hage full av frukttrær. På gården er høst også potetopptaking, soppsanking, elgjakt, turer uten mygg og flotte farger.

Å ta vare på alle godsakene hører jo også høsten til. Saftkoking, sylting, tørking og masse gode lukter på kjøkkenet. Finnes det egentlig noen bedre årstid å åpne kafé?

Torsdag 2., fredag 3. og lørdag 4. oktober ønsker vi deg hjertelig velkommen til høstkafé i gulbygningen på Breie. Vi har åpent mellom 12.00 og 15.00 og vil servere godsaker basert på sessongens råvarer og lokale produkter. Menyen vil blant annet inneholde sjokoladekake med hjemmelaget blåbæris, multer med pepperis, høstens ripssaft og lunsjtallerken med ureiste poteter.

Velkommen!

Høstkafé på Breie gard
0 views0 comments

Recent Posts

See All