by Fmeaddons

På salg!

Verpan Tepper | Luna Teppe Ø120 Cm, Mørk Grønn

NOK 1813.90 NOK 814.80

Luna teppe er et sirkulært tuftet teppe, designet av Verner Panton for Verpan. Teppet har et organisk mønster med 8 forskjellige nyanser. Det geometriske motivet i kombinasjon med forme…

På lager

Varenummer: NXX/48-S11090 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Luna teppe er et sirkulært tuftet teppe, designet av Verner Panton for Verpan. Teppet har et organisk mønster med 8 forskjellige nyanser. Det geometriske motivet i kombinasjon med formen gjør Luna til noe helt spesielt. 
Luna teppe er håndtufset av 100% New Zealand ull. Dette gjør teppet holdbart, men også mykt å gå på. Diameteren på 120 cm gjør det enkelt å plassere teppet i rommet. Luna er tilgjengelig i flere farger.
Verner Panton 1926 – 1998Den kjente arkitekten og designeren Verner Panton var kjent for sin utrolige evne til å kombinere materialer og farger på en nyskapende måte. Panton hadde et unikt sinn og en god følelse for design og konsept. Han studerte på "Royal Academy of Fine Arts" i København før han begynte sin yrkeskarriere på Arne Jacobsens arkitektkontor. I løpet av sine aktive år skapte han en rekke vellykkede arbeider, som i dag har blitt designklassikere. Panton var blant annet involvert i produksjonen av den kjente stolen Myran i løpet av sin tid hos Arne Jacobsen.nte arkitekten og designeren Verner Panton var kjent for sin utrolige evne til å kombinere materialer og farger på en nyskapende måte. Panton hadde et unikt sinn og en god følelse for design og konsept. Han studerte på "Royal Academy of Fine Arts" i København før han begynte sin yrkeskarriere på Arne Jacobsens arkitektkontor. I løpet av sine aktive år skapte han en rekke vellykkede arbeider, som i dag har blitt designklassikere. Panton var blant annet involvert i produksjonen av den kjente stolen Myran i løpet av sin tid hos Arne Jacobsen.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Verpan Tepper | Luna Teppe Ø120 Cm, Mørk Grønn”
  1. Gratis frakt på bestillinger over NOK 500
  2. 20-30 Dages fri retur
  3. Sikker betaling
  4. Vi godtar følgende betalingsmetoder: